Contact rapid

Ai nevoie de informatii rapide ?


Operator autorizat pentru proiectarea, executia,
verificarea si revizia instalatiilor de utilizare a gazelor naturale

 • 0735.666.676
 • 031/806.22.24

Intrebari frecvente

 • Cum alegem firma pentru executia lucrarilor de gaze naturale ?

  Ratiunea alegerii unei firme autorizate pentru executia lucrarilor de gaze naturale este identica cu cea de a alege orice fel de produs sau serviciu de pe piata. Cu cat preturile sunt mai mici, sau aproape de minimul pietei, cu atat produsul respectiv are o calitate indoielnica, nu-i asa ? Iti doresti o calitate indoielnica cand iti cumperi ceva ? Dar atunci cand iti pui in joc viata, drepturile, proprietatile, copiii, bucurile, etc ?? Contacteaza-ne pentru a-ti explica pe larg avantajele colaborarii cu specialistii nostri. Intra pe pagina de Contact, transmite-ne datele tale de contact si vom reveni cu apel pentru a stabilii cele mai detaliate nevoi ale familiei sau afacerii tale. Alege GRAND GAZ ! Cea mai sigura cale catre confort !
 • In cat timp pot returna produsele achizitionate la distanta?

  Conform legislatiei in vigoare, produsele achizitionate in baza unui contract la distanta se pot returna in termen de 14 zile de la primire, in conditiile mentionate de lege. - consumatorul va suporta toate costurile legate de returnarea produselor; - toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: au ambalajul deteriorat sau incomplet, urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile; - trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate; - este recomandat sa returnezi aceste produse sigilate. Daca le-ai desigilat le poti returna doar daca nu au fost instalate/ montate; - poti returna orice produs pe care il primesti cu defect de fabricatie, in termen de 30 de zile de la data livrarii. Daca ai optat pentru rambursarea sumei platite la cumparare si produsul pe care l-ai returnat indeplineste conditiile de retur, iti vom returna banii in contul specificat in formularul de retur. Banii vor fi vizibili in cont in maxim 14 zile calendaristice.
 • Cu cine pot sa instalez masina de aragaz sau centrala termica?

  Pentru a instala / inlocui masina de aragaz sau centrala termica din utilizare este necesar sa apelati la serviciile operatorilor economici autorizati ANRE ( GRAND GAZ - 031/806.22.24 ). Echipele noastre dispun de cele mai performante echipamente de montaj si control al scurgerilor de gaze naturale si vor raspunde prompt la solicitarile dvs. asigurandu-se ca instalatia prezinta siguranta in utilizare. Interventia persoanelor neautorizate asupra instalatiei de gaze si a aparatelor consumatoare de gaze este STRICT INTERZISA !
 • Cine realizeaza serviciul de verificare / revizie tehnica periodica?

  Pentru efectuarea serviciilor de verificare si revizie tehnica periodica este necesar sa contactati un operator economic autorizat ANRE. Pentru programarea unui astfel de serviciu, puteti apela la serviciile Grand Gaz folosind formularul de Contact.
 • Unde se monteaza contorul de gaze?

  Contorul de gaze naturale se monteaza la limita de proprietate astfel incat sa se asigure accesul permanent la acesta.
 • Ce pot face pentru a plati consumul de gaze separat?

  Pentru montarea unui contor de gaze care sa inregistreze separat consumul de gaze naturale este necesar sa contactati o firma autorizata ANRE care sa inceapa demersurile necesare. Pe scurt, etapele unei lucrari sunt:   Termenul de realizare a unei astfel de lucrari este de cca 30 zile insa variaza in functie de operativitatea operatorului local de distributie a gazelor.
 • De ce ar trebui să îmi instalez o centrală termică?

  Pe lângă confortul oferit de apa caldă menajeră şi încălzirea în sezonul rece, centralele termice vă oferă o mulţime de avantaje:
  • autonomie;
  • posibilitatea de control strict al cheltuielilor;
  • eficienţă termică ridicată;
  • economii la factura de încălzire;
  • emisii reduse;
  • echipamente compacte;
  • flexibilitate faţă de spaţiile de montare;
  • siguranţă în exploatare şi funcţionare.
 • Din punct de vedere al randamentului, care este deosebirea dintre centrala convenţională şi cea in condensare?

  • Centrale termice convenţionale
  Gazele naturale din ardere, aruncate ulterior în coş, au temperaturi mari, iar randamentul centralei termice este unul mai scăzut decât în cazul centralelor termice cu condensare.
  • Centrale termice cu condensare
  Schimbătoarele de căldură ale acestora reuşesc, datorită construcţiei speciale şi eficienţei termice ridicate, să recicleze o parte din energia gazelor de ardere, scăzând temperatura acestora până aproape de cea a punctului de rouă. Datorită recuperării căldurii produse prin condensarea vaporilor de apă din gazele de ardere, randamentul centralelor termice cu condensare este cu 15-20% mai ridicat decât cel al centralelor convenţionale.
 • Cine face controlul de gaze la asociatiile de proprietari?

  Incepand cu anul 2012, operatorii economici autorizati ANRE ( GRAND GAZ ) au dreptul sa realizeze servicii de verificare si revizie tehnica periodica la instalatia de gaze. Astfel asociatiile de locatari, dar si alti utilizatori ai gazelor naturale, pot apela oricand la serviciile echipelor noastre pentru indeplinirea acestui serviciu. Pentru programari va rugam sa folositi formularul de contact. Un operator va raspunde solicitarilor dvs in cel mai scurt timp si va va oferi cele mai avantajoase preturi !
 • Ce trebuie sa fac daca simt miros de gaze?

  Pentru evitarea oricaror situatii ce pun in pericol viata dvs si a persoanelor din jur este necesar sa aveti montat echipament de protectie format din senzor si electrovalva. In situatia in care nu ati prevazut inca incaperile cu un astfel de dispozitiv este recomandat sa:
  • stingeri focurile
  • nu aprindeţi chibrituri, brichete sau orice alte surse de foc, nu actionaţi întrerupătoarele, nu folosiţi lifturile, nu utilizaţi aparatele electrice;
  • deschideţi usile şi ferestrele pentru aerisirea încăperilor;
  • contactati o firma autorizata ANRE pentru verificarea si remedierea eventualelor scurgeri de gaze ( 0735.666.676 sau 0735.666.686 )