Contact rapid

Ai nevoie de informatii rapide ?


Operator autorizat pentru proiectarea, executia,
verificarea si revizia instalatiilor de utilizare a gazelor naturale

  • 0735.666.676
  • 031/806.22.24

Calorifere

Caloriferele joacă un rol important pentru o casă bine încălzită, montarea acestora fara consultarea in prealabil a unui expert in domeniu va aduce facturi de consum mai mari.

CALORIFERELE DIN OTEL:

calorifere otel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Este cel mai uzual material utilizat. Acestea au devenit alegerea firească a proprietarilor datorită beneficiilor pe care le aduc si a pretului accesibil. Acest material rezistă excelent la temperaturi ridicate, distribuie rapid căldură în casă, sunt ușor de transportat și de montat.

CALORIFERELE DIN ALUMINIU:

calorifere aluminiu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Caloriferele de aluminiu par să fie cea mai echilibrată alegere. Sunt perfecte pentru încălzirea cu agent termic, au o perioadă de garanție mai mare și o durată de viață care atinge 20 de ani. Se încălzesc repede cu un consum rezonabil și vin într-o gamă largă de modele și culori, deci pot fi chiar obiecte decorative, nu doar o instalație.

CALORIFERE DIN FONTA:

calorifere fonta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fonta poate încălzi suprafețe mari și rezistă cel mai mult în timp: peste 30 de ani. Acestea nu au probleme cu rezistența la lovituri sau croziune și pot fi folosite cu orice centrală termică ce funcționează la o temperatură redusă. Dar caloriferele de fontă nu pot avea pretenția de a fi aspectuoase. În general sunt greoaie și butucănoase, ceea ce le face și foarte greu de manevrat. Alte dezavantaje includ motive tehnice: