Contact rapid

Ai nevoie de informatii rapide ?


Operator autorizat pentru proiectarea, executia,
verificarea si revizia instalatiilor de utilizare a gazelor naturale

  • 0730.172.928
  • 031/806.22.24

Centrale termice – Verificari ISCIR

CENTRALE TERMICE

O centrală termică de perete,cunoscută și sub denumirea de centrală termică murală, este acel aparat de consum montat pe un perete, destinat producerii de agent termic necesar încălzirii și a apei calde menajere pentru o locuință individuală. Dacă aceste centrale sunt instalate doar pentru producerea de apă caldă de consum, acestea se numesc boilere.

Combustibilul folosit este de obicei pentru alimentarea centralelor termice, este gazul natural ( GN ). Centralele pot fi cu cameră de ardere deschisă sau închisă (etanșă).

În ultimul timp sunt realizate sub forma cazanelor cu condensare, care au performanțe superioare si consum redus de combustibil gazos . Prepararea apei calde de consum se poate face instantaneu, sau în prealabil ( cu acumulare ). De obicei centralele termice se monteaza în interiorul clădirilor.

INCALZIREA IMOBILELOR

Gama de servicii privind realizarea instalatiilor termice si montarea centralelor termice se structureaza pe activitati ca:

  • alegerea si dimensionarea corpurilor de incalzire ( ex: calorifere, centrala termica, etc. )
  • consultanta in alegerea tipului de aparat ( marca, capacitate de functionare, etc. )
  • pozitionarea si instalarea aparatelor de incalzire
  • executarea instalatiilor de incalzire aeriene sau prin pardoseala
  • inlocuirea coloanelor termice din subsolurile blocurilor
  • service in perioada post-garantie

Viziteaza si pagina PRODUSE

centrala termica

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CE ESTE ISCIR -UL, PERIODICITATEA ISCIR -ULUI PENTRU CENTRALE TERMICE

Asemenea instalatiilor de utilizare a gazelor naturale, legislatia prevede ca la fiecare 2 ani, utilizatorii de centrale termice si cazane de apa, sa efectueze verificarea tehnica a acestora. Interventia se realizeaza cu ajutorul aparatelor de detectie omologate                 ( multimetru, manometru, analizor de gaze, pompa de verificare ) si consta in analizarea noxelor emanate de aparat. Pentru atestarea verificarii ISCIR a aparatelor, inginerii GRAND GAZ vor elibera un buletin de verificare imprimat de aparatele de detectie. Interventia dureaza 15 minute si consta in diagnosticarea parametrilor de functionare a aparatului si eliberarea unui buletin de diagnosticare in care sunt prevazute noxele emanate de aparat.

BENEFICIILE ISCIR -ULUI

Prin realizarea procedurii ISCIR, posesorii de centrale termice sunt informati in timp util despre uzura aparatului astfel incat pot lua decizii eficiente de inlocuire a acestora, inainte de apartitia sistemelor de avarie sau chiar defectare neasteptata.

Avand grija de centrala termica veti econimisi bani si energie pentru locuinta dumneavoastra !

COSTURI:

  • PERSOANE FIZICE: 170 lei Tva inclus

  • PERSOANE JURIDICE: 200 lei Tva inclus

TARIFELE POT SUPORTA MODIFICARI  IN FUNCTIE DE CAPACITATEA DE CONSUM A CENTRALEI TERMICE ( m3 / kw )

aparat verificare ISCIR centrale termice